Välkommen in – fler bilder!

Nu kan vi äntligen presentera fler bilder. I Väderviken kan du förvänta dig generösa ytor som bjuder in till umgänge, väl utvalda detaljer och smarta lösningar för extra förvaring. 

När du kliver in i lägenheten väntar genomtänkta planlösningar, sociala ytor och ett vackert ljusinsläpp. Flera av bostäderna har fönster i flera väderstreck och generösa balkonger som tar in den grönskande omgivningen. Här finns utrymme att disponera ytan som du önskar och forma ett hem som bara du drömmer om.

Sociala ytor med gott om plats för familj och vänner på besök.
Vakna upp i ett harmoniskt hem med ett friare läge mot Norrviken.

Dela det här på

Fler nyheter

Bygglov beviljat!

Vi är glada över att meddela att vår bygglovsansökan för Väderviken har godkänts av kommunen.

Blå Huset sätter färg på Sollentuna

Blå Husets färghandel är en känd plats i Sollentuna. Hit kommer man för att få inspiration om färg, tapet och golv, men också för den familjära stämningen.

Stockholms bästa friluftsliv 

Bästa friluftslivet finns i Sollentuna, enligt Naturvårdsverkets årliga rankning av Stockholms bästa friluftskommun. Särskilt uppmärksammas Sollentunas aktiviteter inom friluftsliv och tillgängliga natur som gör att många besöker kommunen, varje år, alla årstider.

Så inreder du ett nytt hem personligt och hållbart

I Väderviken har bostäderna generösa ytor och tidlösa material som lämnar utrymme för sätta egen färg på tillvaron. Hur kan man tänka för att inreda hemtrevligt, personligt och hållbart? Inredaren Susanna Öhman tipsar!

Tack
för din intresse­anmälan!

Vi ser fram mot att utveckla projektet tillsammans med dig och hör löpande av oss med nyheter.

RO Properties

Vi använder cookies för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår hemsida. Om du fortsätter att använda den här webbplatsen antar vi att du godkänner detta.