Det bästa av två världar

Beläget intill idylliska Väderholmen och med närhet till Norrvikens kanotklubb och sjöisbana, erbjuder Väderviken ett aktivt friluftsliv året runt. Bara ett stenkast norr om fastigheten väntar Norrvikens nya kanotklubb, sjöisbanan och den vackra strandpromenaden. Några hundra meter från Väderviken ligger samtidigt Häggviks Centrum. Här hittar du allt från charmiga second hand-butiker till ett lokalt livs och uppskattade restauranger.

Sollentuna

Beläget i hjärtat av nordvästra Stockholm, har Sollentuna utvecklats till en pulserande kommun som erbjuder det bästa av två världar; stadens bekvämligheter och naturens skönhet. Här finner du välrenommerade förskolor, skolor, goda idrottsmöjligheter, ett rikt friluftsliv, närhet till butiker och matbutiker, kultur och mycket mer. Här bor du samtidigt en kvart från Odenplan med både pendeltåg och bussar bara några minuter från porten.

Natursköna omgivningar

Från pittoreska promenader längs Edsviken till avslappnade stunder vid Norrviken, är naturen en ständig följeslagare i Sollentuna. I väster breder Östra Järvafältets naturreservat ut sig och i öster hittar du Södra Törnskogens naturreservat.

Läget där Norrviken möter Häggvik kunde inte vara bättre. Bara en stenkast norr om fastigheten ligger Väderholmens lilla skogsparti där får betar sommartid, Norrvikens nya omtyckta kanotklubb, den förtrollande Norrvikens sjöisbana, en inbjudande badplats och en idyllisk strandpromenad.

Livskvalitet

Sollentuna är känt för sin höga livskvalitet. Med utmärkta skolor och ett rikt utbud av fritidsaktiviteter, skapar kommunen goda förutsättningar för ett tryggt familjeliv och ett rikt seniorliv. Här är det enkelt att balansera arbete och fritid. Samtidigt ger närheten till Arlanda flygplats och E4 utmärkta förbindelser till övriga Sverige och världen.

"Upplev din alldeles egna plats med naturen runt knuten, och city inom behagligt räckhåll. Skymta Norrviken som breder ut sig med sin närvaro från ditt fönster.”

Behagligt nära till allt

 • Strax intill den grönskande platsen finner du får som betar sommartid, Sollentunas nybyggda kanotklubb.
 • Natursköna norrviken.
 • Här skymtar du ett spegelblankt Norrviken. Bo i det natunära lugnet, utan att behöva kompromissa på närheten till allt i närområdet och till Stockholm city. Hörnan blir din perfekta plats och utgångspunkt.
 • Norrvikens sjösportcenter / Sollentuna kanotsällska
 • Väderholmen, udden i Norrvikens södra ände.
 • Betande får.
 • Sollentuna fotbollshall
 • Häggvikshallen
 • Vid Norrvikens södra strand i Häggvik finns en perfekt belägen hörna. Här möts du av ett välkomnande hus med träfasad och generösa utblickar. Så fort du kliver innanför porten är du hemma. Här väntar din plats för att umgås, vila, arbeta och leva.
 • Vi har en tanke bakom varje lägenhet, varje yta. Välj mellan 34 bostadsrätter med stor variation i utformninge.
 • Här finns utrymme att låta drömmar och behov ta plats. År 2024 öppnar vi dörrarna till ett mer genomtänkt hem.

Tack
för din intresse­anmälan!

Vi ser fram mot att utveckla projektet tillsammans med dig och hör löpande av oss med nyheter.

RO Properties

Vi använder cookies för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår hemsida. Om du fortsätter att använda den här webbplatsen antar vi att du godkänner detta.