Bostäderna

Tidlös arkitektur
där Norrviken möter Häggvik

Välkommen in

Trapphuset hälsar dig välkommen med golv och sockel i vacker granitkeramik, inspirerad av den svenska Kolmårdsmarmorn som brutits i Östergötland i århundraden. 

Golvet varierar likt marmorn i mönster och nyans från grönsvarta partier till ljusgröna och grå skiftningar. Ett behagligt ljus sprids via den vackra pendellampan Heroes från By Rydens och vägglampor från Northern, formgivna av Sven I. Dysthe. 

Detaljer som akustikpanel i mattlackad valnöt och mörkgrå terrazzo i trapphuset bidrar till en omsorgsfull och hemtrevlig helhet.

Fondvägg i foajén från Wallribbon (akustikpanel i valnöt)
Mörkt tegel
i träfasadens sockel
Takbelysning i mässing, från By Rydens
Herrljunga svart terrazzo*
Golv och sockel i vacker granitkeramik inspirerad av den klassiska svenska Kolmårdsmarmor.
Northern butterfly – väggbelysning på våningsplanen

Arkitektritade lägenheter ger unika lösningar

Vädervikens interiör kännetecknas av en gedigen kvalitetskänsla med genomgående smakfulla materialval. 

Husens läge och karaktär för med sig att lägenheterna har ett flertal unika lösningar såsom generösa ljusinsläpp från flera väderstreck, unika planlösningar och varierande takhöjder. 

VACKRA OMHÄNDERTAGANDE GOLV OCH INREDNINGSDETALJER

Vi öppnar entrédörren till en av de 33 lägenheterna. I hallen möts du av ett vackert klinkergolv i varm jordnära kulör med matt yta inspirerad av gotländsk kalksten. Stenen är naturtrogen, detaljerad och rik på variation med fossilliknande och naturliga detaljer. Garderober och klädförvaring varierar med lägenhetstyp och har anpassats för varje lägenhet. 

I övriga rum förutom i badrum och wc ligger en ljus 3-stavsparkett i ek vilken skänker en hemtrevlig atmosfär till bostaden. De diskreta och fylliga nyanserna i golvet är ett utmärkt komplement till i stort sett alla inredningsstilar. Inredningsdetaljer som fönsterhandtag och fönsterbänkar har noggrant valts ut för en behaglig helhet.

Upp till

4,4

meter i takhöjd

Sober köksatmosfär

Den eleganta känslan fortsätter i köket som har sandfärgade släta luckor med klassiska handtag och knoppar av krom. Den rostfria diskhon monteras underifrån utan synlig kant. Bänkskiva av granitkeramik i varm jordnära kulör, kranarmatur från Tapwell, integrerad diskmaskin och infälld fläkt bidrar också till den stilrena atmosfären. Infällda LED-spotar sprider ett behagligt ljus under väggskåp och hyllor.

BADRUMSHARMONI

Badrummet är utrustat med golv, duschväggar och golvlist i granitkeramik av märket J Norrvange Ivory från Bricmate. Granitkeramiken, även den i en varm och jordnära kulör, är inspirerad av gotländsk kalksten. Detta i kombination med de målade vita väggarna, väggskåp i sandfärgad kulör och kommod i valnöt från Haven skapar en exklusiv och ombonad känsla. Spegeln från Haven ger badrummet en unik karaktär och är utformad för att vara en blickpunkt som ger rymd, symmetri och harmoni till badrummet.

Välkommen till ett mer personligt och hemtrevligt boende där inget i planeringen lämnats åt slumpen.

KORT OM VÄDERVIKEN
PLATS: 

Ugglevägen 21, Häggvik 

ANTAL BOSTÄDER: 

33 st bostäder i bostadsrättsform 

STORLEK: 

1,5-5 RoK, 34-139 kvm

PRIS: 

Från 2 300 000 kr 

INFLYTTNING: 

Preliminärt våren 2025

Bo mellan stad, skog & sjö

I väster ramas tomten in av en kulle vars träd och grönska bidrar med ett lugn. Här kan du följa årstidernas skiftningar från ditt fönster. Högst upp på kullen planeras en gemensam grillplats för bostadsrättsföreningens medlemmar där du kan umgås och koppla av.

Välkomnande uterum med privata uteplatser i markplan. Flera av lägenheterna ges generösa altaner om mellan 9 till 42 kvadratmeter. I söder och väster avskärmas uteplatserna på ett naturligt sätt av byggnadernas fasader och ombonade växtklädda gabioner. På gården planteras växtbäddar som skapar gröna och välkomnande uterum.

vaderviken-gabion

En växtklädd gabion avslutar kullens sluttning och ger ett grönt insynsskydd till lägenheterna på markplanet.

vaderviken-flader_1920

Naturmark med en varierad flora.

AdobeStock_204199747_Preview

Grillplats med parkbänkar och sittgrupp på toppen av vår egen kulle.

vaderviken-kayaj

Sjön Norrvikens standkant, en kanotklubb och sjöisbana erbjuder ett aktivt friluftsliv året runt.

Flera av lägenheterna har balkonger med utsikt mot sjön Norrviken, andra har i gengäld mer sol under dagen.

Flera av lägenheterna har balkonger med utsikt mot sjön Norrviken, andra har i gengäld mer sol under dagen.

herbs-6204109_1920

Uteplatser till lägenheterna i bottenplanet.

Priser och fakta om de 33 välplanerade lägenheterna

Upptäck våra lägenheter med unika uteplatser och små genomtänkta finesser, se vilka som kan justeras med alternativa planlösningar. Här listar vi dem alla med planritningar, priser och månadsavgifter. Väderviken får 33 välplanerade lägenheter från 1 till 5 rum, från 34 m2 till 125 m2

Tack
för din intresse­anmälan!

Vi ser fram mot att utveckla projektet tillsammans med dig och hör löpande av oss med nyheter.

RO Properties

Vi använder cookies för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår hemsida. Om du fortsätter att använda den här webbplatsen antar vi att du godkänner detta.