Vägen till ditt nya hem

 • Steg 1

  Anmäl intresse

  Anmäl ditt intresse via formuläret på vår hemsida eller kontakta mäklaren direkt.
 • Steg 2

  Teckna bokningsavtal

  För de som är tidigt ute finns möjlighet att teckna bokningsavtal. I samband med att bokningsavtalet tecknas erläggs en bokningsavgift om 25 000 kr till mäklarens klientmedelskonto.
 • Steg 3

  Teckna förhandsavtal

  Du tecknar ett förhandsavtal med bostadsrättsföreningen. I samband med avtalet betalas en förskottsbetalning om 25 000 kr som är en delbetalning av den totala köpeskillingen. Du som betalat en bokningsavgift kan tillgodoräkna dig denna. En förskottsgaranti säkrar inbetalda medel för dig som köpare.
 • Steg 4

  Betala handpenning

  När det är cirka sex månader kvar till inflyttning betalar du resterande handpenning på 7,5% procent av köpeskillingen minus det du betalade när du tecknade förhandsavtalet.
 • Steg 5

  Teckna upplåtelse­avtal

  Nu närmar sig inflyttning! Mäklaren tar kontakt med dig för att teckna ett upplåtelseavtal. Det sker när den ekonomiska planen är registrerad hos Bolagsverket.
 • Steg 6

  Äntligen tillträde

  På dagen för tillträde sker slutbetalningen och du får nyttig information om lägenheten och föreningen. Nu får du nycklarna och kan äntligen flytta in i ditt nya hem! Du kommer även få tillfälle att genomföra en syn av din bostad tillsammans med oss.
 • Steg 7

  Garantibesiktning

  När det gått cirka två år efter huset färdigställdes genomförs en garantibesiktning. Vi kontrollerar att inga fel eller brister har uppkommit i huset och eventuella fel åtgärdas utan kostnad för dig.

Tack
för din intresse­anmälan!

Vi ser fram mot att utveckla projektet tillsammans med dig och hör löpande av oss med nyheter.

RO Properties

Vi använder cookies för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår hemsida. Om du fortsätter att använda den här webbplatsen antar vi att du godkänner detta.