Stockholms bästa friluftsliv 

Bästa friluftslivet finns i Sollentuna, enligt Naturvårdsverkets årliga rankning av Stockholms bästa friluftskommun. Särskilt uppmärksammas Sollentunas aktiviteter inom friluftsliv och tillgängliga natur som gör att många besöker kommunen, varje år, alla årstider.

Alla ska kunna uppleva naturmiljön

– I Sollentuna är det lätt att komma ut till grönskan eller ett vattendrag. Alla urbana kvaliteter finns här, men vi ser till att bevara grönområden och förbli en trädgårdsstad. Vi vårdar all gemensam yta noggrant för att alla ska kunna uppleva naturmiljön i våra naturreservat eller i den lilla dungen i anslutning till ett bostadskvarter, säger Thomas Ardenfors, (M), ordförande i natur- och tekniknämnden.

Variationen gör mycket

– Från Väderviken kan man till exempel promenera ner till Norrviken för att bada, segla och paddla i. På vintern är det en av Stockholms populäraste isar för långfärdsskridskor. Vi har också det starka föreningslivet, tillgängliga naturreservat, bra service kring vattendrag och härliga promenadstråk runt sjöar och parker. Här kan man njuta av kvaliteterna i naturen. Variationen gör mycket för den totala upplevelsen, friheten är stor i Sollentuna, avslutar Thomas. 

Dela det här på

Fler nyheter

Bygglov beviljat!

Vi är glada över att meddela att vår bygglovsansökan för Väderviken har godkänts av kommunen.

Blå Huset sätter färg på Sollentuna

Blå Husets färghandel är en känd plats i Sollentuna. Hit kommer man för att få inspiration om färg, tapet och golv, men också för den familjära stämningen.

Så inreder du ett nytt hem personligt och hållbart

I Väderviken har bostäderna generösa ytor och tidlösa material som lämnar utrymme för sätta egen färg på tillvaron. Hur kan man tänka för att inreda hemtrevligt, personligt och hållbart? Inredaren Susanna Öhman tipsar!

Tack
för din intresse­anmälan!

Vi ser fram mot att utveckla projektet tillsammans med dig och hör löpande av oss med nyheter.

RO Properties

Vi använder cookies för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår hemsida. Om du fortsätter att använda den här webbplatsen antar vi att du godkänner detta.