Bygglovs­ansökan har skickats in

Projektet tar nu ett stort kliv framåt när bygglovsansökan skickas in till Sollentuna kommun. 

Ett halvårs långt arbete har resulterat i ett stort antal handlingar som gemensamt utgör ansökan om att få bygga Väderviken. Kommunen ska nu göra sin bedömning och processen brukar ta upp till 10 veckor.

Senast i början av januari bör vi få besked om ett beviljat bygglov. Efter det går vi in i ett nytt skede i planeringen och förberedelserna för att börja bygga.

Dela det här på

Fler nyheter

Bygglov beviljat!

Vi är glada över att meddela att vår bygglovsansökan för Väderviken har godkänts av kommunen.

Blå Huset sätter färg på Sollentuna

Blå Husets färghandel är en känd plats i Sollentuna. Hit kommer man för att få inspiration om färg, tapet och golv, men också för den familjära stämningen.

Stockholms bästa friluftsliv 

Bästa friluftslivet finns i Sollentuna, enligt Naturvårdsverkets årliga rankning av Stockholms bästa friluftskommun. Särskilt uppmärksammas Sollentunas aktiviteter inom friluftsliv och tillgängliga natur som gör att många besöker kommunen, varje år, alla årstider.

Så inreder du ett nytt hem personligt och hållbart

I Väderviken har bostäderna generösa ytor och tidlösa material som lämnar utrymme för sätta egen färg på tillvaron. Hur kan man tänka för att inreda hemtrevligt, personligt och hållbart? Inredaren Susanna Öhman tipsar!

Tack
för din intresse­anmälan!

Vi ser fram mot att utveckla projektet tillsammans med dig och hör löpande av oss med nyheter.

RO Properties

Vi använder cookies för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår hemsida. Om du fortsätter att använda den här webbplatsen antar vi att du godkänner detta.